Poziv na edukativnu radionicu

Organizacija za zaštitu prava autora muzike Crne Gore – PAM CG,  Organizuje edukativnu radionicu, pod nazivom “Muzička industrija i razvoj autorske muzičke scene u Crnoj Gori”, u cilju realizacije projekata: „Muzika za sve! – Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva iz oblasti zaštite autorskog i srodnih prava u Crnoj Gori“.

Projekat se realizuje u okviru programa: „Organizacije civilnog društva u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje u saradnji sa partnerima i saradnicima. Projekat finansira Evropska unija a kofinansira Ministarstvo javne uprave.

Prisutni će biti u prilici da čuju nešto više o muzičkoj industriji, muzičkim autorskim pravima na digitalnim servisima, zaštiti imovinskih prava autora u sudskim postupcima, razvoju muzičke scene u Crnoj Gori kao i značaju medija za afirmaciju domaćeg autorskog muzičkog stvaralaštva.

Edukativna radionica će se održati  23. juna u Multimedijalnoj sali PAM-a CG, ul  Dr Vukašina Markovića br. 112  sa početkom u 10 časova.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresovane članove da potvrde svoje prisustvo na e-mail adresu anja.zagorac@pam.org.me